Έπιπλα με το δικό σας DNA

Αν θέλετε τα έπιπλα του σπιτιού σας και η διακόσμηση του χώρους σας να έχει το δικό σας προφίλ και να είναι μοναδικά, τότε  ο Ολλανδικός οίκος σχεδίασης Tjep  έχει να σας προτείνει την λύση. Στην Έκθεση επίπλων στο Μιλάνο στο Ventura Lambrate θα παρουσίαση την πρώτη έκθεση επίπλων DNA που ονομάζεται Future Nostalgia.

Ο Frank Tjepkema ιδιοκτήτης της Tjep είναι ο εμπνευστής αυτής της πρωτοποριακής και καινοτόμας ιδέας. Σε συνεργασία με την  Dutch DNA γίνεται η χαρτογράφηση του υλικού DNA και η τρισδιάστατη απεικόνιση.

Η διαδiκασία για να αποκτήσετε ένα πραγματικό έργο τέχνης που θα είναι μοναδικό και θα έχει επάνω την δική σας ταυτότητα είναι η εξής αφού στείλετε στην εταιρεία κάποιο γενετικό υλικό (τρίχες ,αίμα, σάλιο κτλ) μετά πραγματοποιείτε μια ανάλυση DNA για να δημιουργηθεί  ο Γενετικός σας χάρτης. Αφού η συγκεκριμένη διαδικασία ολοκληρωθεί τότε ο γενετικός σας χάρτης μπαίνει σε ένα πρόγραμμα σχεδίασες επίπλων και αναλόγως τα έπιπλα και το είδος που θα ζητήσετε γίνεται και η τρισδιάστατη απεικόνιση του. Μόλις ολοκληρωθεί και ο σχεδιασμός του επίπλους σας τότε ξεκινάει και η διαδικασία κατασκευής του. Ο χρόνο που χρειάζεται για να παραλάβετε ένα έπιπλο από την αρχή εώς το τέλος της διαδικασίας είναι περίπου 8 μήνες. Όπως αντιλαμβάνεστε οι τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά με περιέργεια αναμένουμε να δούμε από πόσο θα ξεκινάει.

Η εταιρεία έχει δηλώσει ότι αναμένει να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ μέσα στο 14.Τα έπιπλα που μπορεί να πραγματοποιήσει είναι κρεβατοκάμαρες πολυθρόνες – καρέκλες και τραπεζάκια σαλονιού.