ΕΠΙΠΛΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

Ο Αλέξανδρος Χριστοδουλίδης παίρνει τη γενναία απόφαση να ανοίξει στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης βιοτεχνία οικιακών επίπλων.

Τα πρώτα 10 χρόνια ήταν δύσκολα και οι συνθήκες τις αγοράς ήταν παρόμοιες με τις σημερινές. Η συνέπεια και η ποιοτική δουλειά επιβραβεύονται.

Η εταιρεία Χριστοδουλίδης πραγματοποιεί μεγάλο αριθμό παραγωγής οικιακών επίπλων σε χοντρική όπου δίνει και τη μεγαλύτερη βαρύτητα σε όλη την Ελλάδα

Αγοράζει το ιδιόκτητο χώρο όπου στεγάζετε και η βιοτεχνία μέχρι σήμερα.

Η εταιρεία Χριστοδουλίδης γίνετε ιδρυτικό μέλος στην κοινοπραξία βιοτεχνών επίπλων Θεσσαλονίκης “Επιπλόραμα” με έντονη παρουσία και δράση.

Επεκτείνετε και δημιουργεί 2 εκθέσεις επίπλων σε Αεροδρόμιο και Χαριλάου 3000 τμ έκαστος.

Το τρίτο κατάστημα της εταιρείας παίρνει σάρκα και οστά.Στο 10 χλμ Θεσσαλονίκης Γιαννιτσών.Όπου μπορείτε μέχρι και σήμερα να επισκεφθείτε.

Περισσότερες από 5000 οικογένειες έχουν εμπιστευτεί τα έπιπλα τη εταιρείας Χριστοδουλίδης κατατάσσοντας την εταιρεία στις πρώτες 5 στο χώρο σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία δημιουργεί τμήμα σχεδιασμού και υλοποίησης επίπλων νέων σχεδίων και collection από έμπειρους ανθρώπους.

Σήμερα η εμπιστοσύνη σας και η διάρκεια στο χρόνο έχουν δείξει ότι η ποιότητα ακόμη και στις μέρες της κρίσης μετράει. Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 1 άτομα προσωπικό με ιδιόκτητα φορτηγά, εργοστάσιο και ανθρώπους που είναι έτοιμοι να σας ξεναγήσουν στα μοναδικά σχεδιασμένα έπιπλα ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ.

Η Α. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.. που ιδρύθηκε το 1961 είναι, για τους «γνωρίζοντες τα παλιά», μια από τις μεγαλύτερες και σοβαρότερες εταιρίες στον χώρο κατασκευής επίπλων στον Ελλαδικό χώρο και βρίσκεται εδώ και 20 χρόνια στην δεύτερη γενιά κατασκευαστών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στην ποικιλία παραγωγής ξύλινων επίπλων (σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, μπουφέδες, σύνθετα, καρέκλες κ.α.).

Βασική μας αρχή, την οποία τηρούμε έως σήμερα, είναι να προβαίνουμε όσο πιο σπάνια γίνεται σε τραπεζικό δανεισμό και αυτό το επιτύχαμε με τις προσεκτικές επιχειρηματικές κινήσεις που κάναμε και οι οποίες σχεδόν πάντα διασφάλιζαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η εταιρία μας διαθέτει ιδιόκτητο οικόπεδο 10 στρεμμάτων εντός του οποίου βρίσκεται το εργοστάσιο μας, που εκτείνεται σε στεγασμένες εγκαταστάσεις 2000 τ.μ. και δύο εκθέσεις επίπλων οι οποίες εκτείνονται σε συνολικά 2300 τ.μ.

Όλοι μας βιώνουμε εδώ και περίπου 3 χρόνια το πρόβλημα της πρωτόγνωρης αυτής οικονομικής κρίσης, η οποία έχει ρίξει τον τζίρο λιανικής του κλάδου μας, σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις στατιστικών στοιχείων των κατά τόπους επιμελητηρίων, από 30 έως και 70%.

Αυτή η κρίση μας έφερε όλους μπροστά στον μονόδρομο της επιβίωσης, μια και οι «παλιές καλές ημέρες» πέρασαν και πολλοί λένε ότι θα υπάρχουν πια σαν αναμνήσεις του παρελθόντος.

Η εταιρεία μας όμως με υπευθυνότητα και συνέπεια συνεχίζει να προασπίζεται τα συμφέροντα του καταναλωτή διατηρώντας την άριστη ποιότητα στα έπιπλα της και δίνοντας θέσεις εργασίας σε πάνω από 30 οικογένειες.Έτσι υιοθετήσαμε την πολιτική να προσφέρουμε στον καταναλωτή που θέλει να τονώσει την Ελληνική αγορά ψωνίζοντας Ελληνικά προϊόντα πολλές και μεγάλες προσφορές επίπλων μέσα στον χρόνο του 2013.