Καναπές Venus

Προσφορά 2

Περιγραφή

Ένα βολικό σαλόνι για όλα τα σπίτια. Ο καναπές Venus αποτελείται από έναν καναπέ τριθέσιο και έναν καναπέ διθέσιο ,ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις στους τοίχους και σε σπίτια που η διακόσμηση δεν έχει γίνει από την αρχή πάνω σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Ο καναπεσ Venus είναι ιδανικό και οικογένειες ή ζευγάρια τα οποία νοικιάζουν σπίτι. Ο καναπές Venus έχει σκελετό κατασκευασμένο από μασίφ οξιά και το ύφασμά του στην φωτογραφία είναι αλέκιαστο. Υπάρχει η δυνατότητα να το παραγγείλετε με ότι χρώμα ύφασμα θέλετε. Το ύφασμα αφαιρείται εύκολα και πλένεται στο πλυντήριο αν χρειαστεί. Τα μαξιλάρια του είναι γεμισμένα από σιλικόνη και έχουν πολύ καλή ανατομία.

Η διάσταση και το ύφασμα του καναπέ αλλάζουν σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Διαστάσεις 2Θ : 1.80(μήκος) x 95(βάθος)

Διαστάσεις 3Θ: 2.30(μήκος) x 95(βάθος)

Ρωτήστε μας σχετικά με τα μέτρα, τις διαστάσεις και την αλλαγή διαστάσεων, την αλλαγή υφασμάτων , την σκληρότητα των μαξιλαριών και οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε επικοινωνώντας μαζί μας μέσα από την καρτέλα «Ζητήστε Πληροφορίες» 

Σας περιμένουμε στο φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στο 10χλμ Θεσσαλονίκης-Γιαννιτσών για να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *