ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εμπορεύεστε τα έπιπλα ή τα φτιάχνετε εσείς ;

Όλα τα έπιπλα φτιάχνονται από εμάς στο εργοστάσιο μας στο 14ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Γιαννιτσών με επιλεγμένα υλικά Α ποιότητας τα οποία εμπορευόμαστε από ελληνικές εταιρείες.

Κάνετε αποστολές σε άλλες πόλεις ;

Κάνουμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα με εγκεκριμένους συνεργάτες της εταιρείας αλλά μπορεί να γίνει και αποστολή με κάποιον άλλον συνεργάτη κατόπιν δικής σας υπόδειξης .

Μπορώ να κάνω αγορές εξ' αποστάσεως ;

Βεβαίως και μπορείς να αγοράσεις ό,τι σε ενδιαφέρει απομακρυσμένα κατόπιν συνεννόησης για τα σχέδια, τα χρώματα και τις διαστάσεις.

Μπορώ να αλλάξω τις διαστάσεις στα έπιπλα ;

Στην εταιρεία μας μπορείς να διαμορφώσεις όλα τα έπιπλα ακριβώς όπως τα έχεις ονειρευτεί. Μπορείς να φτιάξεις τα έπιπλα όπως εξυπηρετεί το δικό σου χώρο.

Μπορώ να τοποθετήσω μηχανισμό για αποθηκευτικό χώρο στην κρεβατοκάμαρα μου ;

Φυσικά και μπορείς να τοποθετήσεις μηχανισμό αποθήκευσης σε όλα μας τα κρεβάτια αν το επιθυμείς .

Μπορώ να φτιάξω τον καναπέ μου όπως εγώ το θέλω ;

Η απάντηση είναι ναι ! Πες μας την διάσταση του χώρου σου , διάλεξε το ύφασμα που σου αρέσει από μία ευρεία γκάμα αδιάβροχων και αλέκιαστων υφασμάτων, αποφάσισε τη φορά που θα έχει ο καναπές σου , πες μας το χρώμα ξύλου που σου αρέσει , διάλεξε την σκληρότητα των μαξιλαριών και φτιάξε το καθιστικό που έχεις οραματιστεί.

Τι επιλογές έχω σε υφάσματα ;

Οι επιλογές σου ξεπερνούν τις 200. Μπορείς να διαλέξεις από αδιάβροχα και αλέκιαστα υφάσματα , από συνθετικά και βαμβακερά , από βελουτέ, πιε ντε πουλ, μπροκάρ , ψαροκόκαλο, φλοραλ και πολλά άλλα καθώς και δερματίνες ανθεκτικές σε καθημερινή χρήση. Και για σένα που αγαπάς τον τετράποδο φίλο σου επιλογές σε εξαιρετικά pet friendly υφάσματα που θα αντέξουν στην καθημερινή τριβή .

Τι περιλαμβάνει ένα σετ κρεβατοκάμαρας ;

Ένα σετ κρεβατοκάμαρας περιλαμβάνει το κρεβάτι , δύο κομοδίνα, συρταριέρα ή τουαλέτα ανάλογα τις ανάγκες του χώρου σου και καθρέπτη .

Μπορώ να φτιάξω μία ντουλάπα όπως την θέλω εσωτερικά και εξωτερικά ;

Μπορείς να διαμορφώσεις την ντουλάπα σου σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Πρόσθεσε ή αφαίρεσε ότι θέλεις από το εσωτερικό και διαμόρφωσε την εξωτερική όψη ακριβώς όπως την φαντάζεσαι.

Αναλαμβάνεται ειδικές κατασκευές ;

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε κατασκευή επίπλου κατόπιν συνεννόησης μαζί σου και αφού βγάλουμε τα απαραίτητα σχέδια.

Αν χρειαστώ μελλοντικά βοήθεια μπορώ να απευθυνθώ σε εσάς ;

Για οτιδήποτε χρειαστείς μετά την αγορά σου σχετικά με την συντήρηση και επιδιόρθωση των προϊόντων σου μπορείς να απευθύνεσαι σε εμάς !